RESTAURANT MINT

RESTAURANT MINT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 197 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mint. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 20:38 Heerlijke pokébowls! Vers, goed op smaak en goed gevuld! We gaan zeker een keer opnieuw bestellen :)
20 jun 2022 om 20:14 Smaakte zeer goed!
5 jun 2022 om 18:48 Smaak voortreffelijk! Sushi viel wel een beetje uit elkaar maar goed te doen. We hadden een luxe box. De Rainbow sushi 3st waren wel lekker groot…
25 mei 2022 om 20:28 Top !
22 mei 2022 om 21:31 Ze kwamen zelfs bezorgen toen ik in quarantaine zat terwijl ze die dag eig niet zouden bezorgen :)
22 apr 2022 om 19:57 Lekker!
14 mrt 2022 om 20:26 Altijd optijd! En erg lekker. Prijs kwaliteit verhouding is hier top
28 feb 2022 om 8:38 Heerlijke pokebowl krokante kip. Hele grote bak. Gebakken rijst en thaise beef ook heerlijk. Voor herhaling
21 jan 2022 om 0:37 Poke bowl is geen aanrader. Veel rijst en saus, weinig groenten e.d. Bezorging niets op aan te merken, netjes.
10 jan 2022 om 18:58 Eerder dan op aangeven tijd bezorgd en het eten was heerlijk. (Dezelfde kwaliteit wanneer ik in het restaurant kom eten). Voor herhaling vatbaar.
2 jan 2022 om 13:23 Precies op aangeven tijd bezorgd en het eten was heerlijk. (Dezelfde kwaliteit wanneer ik in het restaurant kom eten). Voor herhaling vatbaar.
31 dec 2021 om 15:36 Zoals altijd geweldig! Lekkere sushi , ook voor 1 persoon komen ze gewoon bezorgen, TOP !!