RESTAURANT MINT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Mint. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 15:14 Heerlijk gegeten en verrast door de snelle levertijd! Top!! Gaan we zeer zeker vaker bestellen.
19 sep 2022 om 22:40 The dishes I selected were great. Delivery was 25 mins - though I live about 10 minutes walk away from the restaurant but still great.
18 sep 2022 om 21:16 Sushi lijkt niet vers. Pokebowl is lekker.
12 sep 2022 om 20:45 De foe yong hai was erg waterig en had weinig smaak. De kip was lauw en de sushi was ook erg matig. De bezorging duurde ook 15 min langer als aangegeven. Bij het opbellen kreeg ik een buitenlandse man aan de telefoon die nauwelijks Nederlands sprak.
1 sep 2022 om 23:08 Sushi was lekker en vers. Vergeleken met veel andere sushi restaurants die we in Eindhoven uitgeprobeerd hebben zit deze ts de top. Niet overal saus overheen gegooid. Maki met gebakken zalm geen hit hier.
28 aug 2022 om 19:24 Thai soup was very good. I recommend it. The fish was fresh and delicious.
13 aug 2022 om 21:08 On time as pre ordered. Nice food.
12 aug 2022 om 12:13 Veel te late bezorging 45min later dan afgesproken. Werd wel over gebeld
17 jul 2022 om 22:05 Excellent!
20 jun 2022 om 20:38 Heerlijke pokébowls! Vers, goed op smaak en goed gevuld! We gaan zeker een keer opnieuw bestellen :)
20 jun 2022 om 20:14 Smaakte zeer goed!